4 juni 2007

Mina pojkar

Den här är skapat utifrån en skiss på swescrap. Det var skojigt att de lagt ut "Mina pojkar" där, dessutom lika roligt att Bellis, som inspirerades att göra samma skiss på Papprika när vi satt där förra måndagen, också visas! Tänk vad en skiss kan inspirera och tolkas olika!!!

10 kommentarer:

Erica sa...

Grattis till publiceringen på SWE-bloggen! Du gör så enormt kreativa LOs!!! En konstnär ut i fingerspetsarna verkligen!!! Det är kul att se något som verkligen sticker ut!
Tack för kommentaren i min blogg :-)

Unknown sa...

Kikar in i din blogg också :-) Du gör helt fantastiska LO´s! Jag kikar ofta bara lite snabbt på Scrappiz, har inte vant mig vid hur det fungerar (är mest på Familjeliv) men dina alster är några av de jag fastnat mest för!

Anonym sa...

Du är ju helt enormt duktig på att måla. Gud vad snyggt och annorlunda.

xx Bodil

(Favvis)Maria sa...

eh.. jo, jag ask bara se om jag själv kommer ihåg... jag logga in och så klickade jag på redigera profil som står till höger på sidan. Då kom det upp som en "blankett" eller vad man ska kalla d för, där man fyller i namn å sånt.. så längre ner står det fotografi - bild url. Har för mig att det stod en hjälp text man kune klicka på me.. men jag öppnade iaf upp min blogg en gång till och började på ett nytt inlägg och ladda upp foto jag vill ha så som man gör me LO:erna sen ändrade jag till html språk och kopierade bildfilen. Börjar med http:// massa ord och slutar med .jpg. Men där e 2 stycken såna adresse och det är den 2a du ska kopiera.. hoppas du fattar... d var lite klöddigt.. sen får du klistra in den på "blanketten" och spara.. ha d bra!

Malin sa...

Underbart häftig!!!
Gillar dina sprudlande konstnärliga härliga LO:s!!!

Lilo sa...

Grattis till layout på SWE! Och den är precis lika läcker som dina andra alster!!! Så kul att kika in här och se din speciella scrapstil!

Anonym sa...

Hej pia. kul att du tittat in på min blogg. Kallar mig maskrosfjun på alla scrapforum, så det är den layouten som heter dundret som är min. karm på dig

Anonym sa...

Sååå underbar och läcker!!!Och Grattis! =)

kram

Anonym sa...

Vilken jättefin LO!

Anonym sa...

Hej :)
Nyfiken eftersom vi tycks gilla samma stil. SÅ HIMLA läcker layout!

Kram Theresa