14 april 2008

Mitt positiva album

Jag har scrappat kring några postivia ord som jag skall fokusera på när det blir mörkt i själen. Så här blev det med alla dekorationer. (Min mamma och make tyckte det blev för plåttrigt, men jag gillar det med alla dess små detaljer ögat får leta efter).












13 kommentarer:

Caroline sa...

Oj, vilket härligt album! Inte alls plottrigt.


Kram, kram

annannadesign sa...

Underbart Pia! Jag gillar det plottriga - som du säger, ögat får leta lite! Jag gillade det här jättemycket!

Anonym sa...

WOW! Det plottriga är ju halva grejen. Som du säger...något för ögat att leta till. Måste få se IRL next time we meet!!! Kram Liv...som ligger hemma med 4 hål i magen....ont/ömt...

Anonym sa...

Vilket härligt album du gjort!

Jag jobbar på centralskolan, 7-9 i Forshaga. Det är jättebra där.

Anonym sa...

Precis som jag sa häromdagen. Jag tycker albumet är jättefint och inte kan man väl se allt i grått när man ser alla dessa härliga färger!!!!! Förresten så var du också jättefin! Tänk va duktiga vi är iallafall!! Må bäst!

Jozebelle sa...

Jag har kiakt på dina sensate alster och de ger en otrolig lust att skapa. Jag har också funderat på att göra en sådan där bok att ha när livet känns tungt, men inte har jag fått tummen ur än!!!! Jag måste säga att alla glada färger fick en ju glad bara dom!!!!vet flera som gjort liknande böcker och jag ska sitta och se om jag inte kan komma på något skojigt.

Tack för inspirationen!

Ulrika aka LillBlomman sa...

Vilken explosion av härliga saker! Att det är mycket är ju bara helt underbart! Jag gillar när man kan sitta och titta ett tag och hitta nya saker att vila ögonen på! Ursnyggt! Ha det gott vännen!

clara sa...

alltså maken och morsan måste vara helt blinda. Albumet är BRILJANT! Var STOLT över det!

Marie - Med mina händer... sa...

WOW!!! *trillar av stolen* Gudars skymning, så snyggt! Skulle älska att ha det i mina händer och bläddra fram och tillbaka och upptäcka något nytt varje gång... *love*

MarieG sa...

Superläckert! Tycker inte att det kan bli för plottrigt, ju fler detaljer ju mer tilltalar det mej....
/MarieG

Anna/Augusti_73 sa...

LÄCKERT!
Mums, säger jag!
Trevlig helg,

Cattis sa...

Helt fantastisk läcker!!! Gillar den mycket! =)


http://kathis.blogg.se/

hmmmm...tredje gången gillt nu om jag skriver i rätt bokstäver i ordverifieringen...det är svårare nu än det var förr..*suck* tycker jag då.. ;)

Anonym sa...

som små konstverk. jättefint! jag gillar oxå att ögat får leta. ibland ska det va stilrewnt och fokuserat o ibland ska det va tusen små detaljer....