28 november 2007

Tjejsnack

Uppdaterad på hemsidan scrapangel.se

27 november 2007

25 november 2007

The Brainteaser test

Pia, you answered 25 out of 30 questions correctly!

Congratulations! Your score is in the 96th percentile. This means that if one hundred people took the test with you, your score would rank higher than 95 of them on average.

When we analyzed your test, we also discovered that when it comes to pattern recognition ability, you measure in the 100th percentile. This score indicates you have unusually strong abilities when it comes to detecting the underlying pattern in any situation, whether that pattern is in numbers, shapes, or words. You have a knack for digging underneath the surface confusion to find something coherent and useful to solve many problems.

______

Ha, skoj, att jag kunde vara så analytisk *hahaha* Finns att göra på Tickle.com

23 november 2007

22 november 2007

Jag vill inte



Min nya favoritfärg är helt klart orange! Ovch två av mina favvopapper är med på den här LOn. Kort i taket att jag har använt så många mönstrade papper :) Jag har förutom lager på lager även använt mig av glitter och krackeleringsmedium.

Uppåt och vidare



Den här skulle vara grå-vit-accentfärg. Som ni ser valde jag grönt, Alexander och pappa var på familjedag på Söderstadion och det är ju vitt och grönt som gäller!

19 november 2007

Uppat lite igen

Nu är det avsnittet om olika tekniker och produkter under http://scrapangel.se och sedan scrap/tekniker som är lite mera utvecklat.

Vad tycker ni om det jag skriver, är det endast för nybörjare, eller hittar ni som är lite mer erfarna också något att ta till er? Berätta!

10 november 2007

8 november 2007

P A U tavlor



Har visat dem för länge sen
men nu har de fått en fin
plats i min scraphörna, så
jag tänkte det var på tiden
att visa dem igen ;)

6 november 2007

Animal chaos - Sea - What dots?

Har jag gjort med en massa tusch. De är i 8x8"


5 november 2007

Torrembossat bokmärke



Ett bokmärke till Utmaningsresans åttonde deltävling. Jag har använt mig av ScrapBoss, Paper Etc har sponsrat, som för övrigt är första pris i deltävlingen. Det är lövet som jag har torrembossat och sedan förgyllt med Glaze Pearl akrylfärg från Making Memories.

4 november 2007

Dino-tavlor

Till Alexanders rum. Han sa "mamma, det är dinosaurier!" och blev jätteglad. Kul att han faktiskt såg vad de föreställde och kunde namnet *impad* Sen fick han välja var de skulle sitta i hans rum.





Ett bokmärke i all hast

3 november 2007

Be you.

Det tog ju ett tag för mig att lista ut vad B.U. stod för på den rubon jag använt. Läste det hela tiden på svenska, tills jag en dag på Papprika frågade vad B.U. står för? Fast då läste jag det som engelska, och fattade genast. Goodness vad puckad man kan vara ibland...



Den är ju som nästan alla mina LOs till Scraputmaningen. Använde mig av maskning då jag hade akrylfärg över utklippta stjärnor, det blev en effektfull variant. Färgen hamnar alltså på stjärnorna och runt omkring. Sen när jag lyfter bort de utklippta stjärnorna blir det vitt och omålat där de suttit. Fast jag vet inte om det är den tekniken som kallas för maskning, jag har fått för mig det. Rätta mig gärna om jag har använt fel ord :)

Första snön

* *
* * *
* * * *
* * *
* * * *
* *
* * *
* *

Ikväll. Nu luktar det vinter.

Har förresten gjort en
LO ikväll om ångest.
Den blev i orange, jag
gillar verkligen den färgen.
Använde mitt nyinköpta
krackeleringsmedium.
Spännande och se resultatet.